Ollaan koko viikonloppu taas odotettu uutta kämppistä (vuokranantaja kertoi että me saadaan seuraa tänäviikonloppuna). Ollaan siis minsun kanssa juostu ovelle aina ku pieniki kolahdus kuulu...ei kai olla vähä mökkihöperöidytty tääl..?haha.

Noh tänään se sitten tapahtui..katottii kaikessa rauhassa Johny Cashin leffaa, ku kuulu jälleen kolinaa...waaa!!!molemmat pomppaa ulos ja juoksee ens ikkunaan ja sitten ovelle..vastassa on mies!!ollaan sillai whatta?..

Saatiin siis uus kämppis, joka ei olekaan radiologia opiskelija tyttönen, vaan mies...noh mutta ihan mukavan oloinen oli, mutta hieman hämmentävää aluksi kyllä. :D

Sai varmasti tosi fiksun kuvan meistä, kun liittyi leffaseuraksemme ja pöytä täynnä lääkkeitä kuten antibiootteja ja kaiken kruunas minsun otsaan liimattu kuumetta alentava kylmäpakkaus..hihi. no ainakin tiesi heti millaiseen seuraan on liittynyt...friikkiin! Enkä tie tajusko kui meidä mielest se Johny Cashin leffa oli nii über hauska, ku siinä meni tekstit ihan eri kohdissa ja hihitettii ja käännettii hälle englanniks niit suomalaisia tekstejä...noh..eihä me olla tääl enää ku kuukausi. jipi.